woensdag 3 december 2014

Foto's gestolen Krimpenerwaard

Omdat mijn met moeite gemaakte foto's nog altijd door Jan en alleman van internet worden gestolen en voor tal van doeleinden gebruikt zonder enige vorm van vergoeding, ben ik overgegaan op de maatregel om in al mijn nieuwe foto's een watermerk te plaatsen.
 
450 eerder geplaatste blogs (jaren werk) weg moeten gooien omdat anderen niet met hun poten van mijn werk kunnen blijven. Er worden zelfs hele serie's vertoont middels de beamer op allerhande afscheidsfeestjes binnen de (zo mooie) Krimpenerwaard.
 
Niemand stelt mij op de hoogte, niemand vergoed mij iets, men doet maar wat men meent dat moet kunnen maar wat door de wet schending van de wet der auteursrechten heet.
Dit moet stoppen en al mijn nieuwe werk draagt dus een watermerk met de tekst: Foto (s) eigendom van Peter de Mooij, gebruik door derden verboden.
Misschien helpt het....
Heel jammer dat het zo moet.

4 opmerkingen:

 1. Jammer dat je dit allemaal moet doen. Ik blijf gewoon genieten van wat je zelf publiceert, deze foto van een zwaan is prachtig. Succes er mee. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg jammer van dat jatten zeg! ik heb geen bezwaar tegen een watermerk, je moet jouw prachtige werk beschermen. groot gelijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele eer, dat je werk zo op waarde wordt geschat dat men het graag gebruikt. Compliment!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Peter, Ja dit is echt droevig. Het is mooi dat men andermans werk waardeert, maar houd het netjes en vraagt of men het mag gebruiken. Laten we met z'n allen ons blog netjes houden.
  Groet Kees.

  BeantwoordenVerwijderen